Voltt Festival is een must see and hear. Nu kan het nog, het festival seizoen is nog dik aan. Dit jaar was het behalve warm en weelderig ook behoorlijk nat. Maar de weersvoorspellingen voor 26 augustus zijn uitmuntend! Moge dat nou net de dag zijn van eendaags totaal niet typisch techno festival Voltt.

Voltt festival mag je niet verwarren met VOLT festival, dat ook in Amsterdam wordt gehouden. Eén letter maakt een wezenlijk verschil. Voltt Loves Summer Festival brengt een dag vol techno, zon en amusement.

Voltt Festival Loves Summer | Festivallovers

Voltt Festival Agenda punten

Voltt Loves Summer Festival

Zaterdag 26 augustus 2017

Van 11:00 uur tot 23:00 uur

NDSM werf (je komt er met het pontje)

€ 42,50

Er is een afterparty!!

Voltt festival Amsterdam NDSM werf | festivallovers

De hamvraag aan organisator Bart Skills

Hij is de man met de skills, de man achter Voltt Loves Summer. Aan wie kunnen we het dus beter vragen: ‘Waarom moet iedereen naar Voltt Loves Summer festival en niet naar andere festivals?’

‘Easy! Voltt Loves Summer keert na een renovatie van 4 jaar weer terug op de oude scheepshelling van de NDSM-werf. Die industriële setting met de skyline van Amsterdam op de achtergrond en dan in combinatie met techno…….puur magisch! Maar stel je voor dat je niets kunt zien (om welke reden dan ook) dan is de strakke line-up al genoeg. Er staan veel spannende nieuwe namen uit alle uithoeken van de wereld on stage. Een aantal waar je in de toekomst nog veel zal horen.’

Voltt Festival 2017: Voltt Loves Summer

Voltt is een van de afsluiters dit festival seizoen. Voltt Festival wordt op dezelfde dag als Mysteryland ín Amsterdam georganiseerd. Dat heeft al direct voordeel dat er veel echte techno lovers aanwezig zijn die graag het wat commerciëlere Mysteryland laten schieten. En laten we eerlijk zijn: ‘We loooove techno and we love the summer.’Voltt presteert het ieder jaar weer om er een onvergelijkbaar origineel en geweldig feestje van te breien. Een feestje dat jij niet wilt missen. Met zomerse temperaturen op het pontje naar de Amsterdam Noordse NDSM werf en springen tot de laatste beat. En heeft die laatste beat geklonken? Dan is het tijd voor de huge ash afterparty in de Marktkantine. Hoppa!

Waarom is Voltt Festival zo bijzonder?

Voltt Festival is one of a kind. Het lijkt gewoon totaal niet op andere festivals. Ja, natuurlijk kun je een behoorlijke drukte verwachten rond de stages van Voltt en je kunt er drinken en dansen als op alle andere festivals. Dûh! Maar Voltt Loves Summer legt juist ook de nadruk op de kleinere en fijnere dingen in het leven. Voltt Festival is rauw, down to earth en comfortabel. Pijlers van het evenement zijn een gigantische chill-out ruimte, knappe cocktails, biologische snacks en maaltijden en een vintage markt. En dat alles met op de voorgrond vijf fantastische stages met eerlijke techno muziek.

Voltt Festival Chill out | Festivallovers

Voltt Festival wist je datje

Voltt is er ook in het klein! Sinds 2015 kun je op de ITW Loods en op de NDSM werf stampen op najaarbeats. Deze intieme techno party’s staan bekend om hun verrassende line-ups en sfeer. Denk aan woest en fel met stroboscopen en rookmachines. Nostalgisch, nieuw, dik, ruig en gewoon heel vet.

Het Voltt Loves Summer Festival 2017 is alles behalve kleinschalig  en belooft een fantastische afsluiter te worden van ons festivalseizoen.

Tickets voor Voltt Festival koop je hier.

Oh, dit is trouwens de line-up van de 12e editie Voltt Festival

Marcel Dettmann – Acid Arab – Recondite – Mathew Jonson – Oscar Mulero – Deadbeat – Regis – Love Over Entropy – Magda – Bart Skils – SHDW & Obscure Shape – Agents Of Time – Lake People – Moscoman – Konstantin Sibold – Charlotte De Witte – Oceanic – Yotam Avni – Ion Ludwig – Deniro – Antigone – Malbetrieb – Dazion – Mattheis – Marek Hemmann – Oskar Offermann  – Levon Vincent en Alan Fitzpatrick! 

Voltt Loves Summer and we do too!

Voltt Festival Loves Summer 2017 | Festival Lovers

Voltt Festival op NDSM werf | Festival LoversVoltt Festival | FestivalLovers

Voltt festival rauw and wow | Festival Lovers