VOODOO VILLAGE Festival maakt 50 nieuwe namen bekend

VOODOO Village Festival

De line-up van Voodoo Village Festival 2022 krijgt stilaan vorm. Van de 80 artiesten die op 10 en 11 september aan het s’ Gravenkasteel in Humbeek hun opwachting zullen maken, waren er al 20 bekend en worden er vandaag nog eens 50 bekendgemaakt. Voor de tien laatste – waaronder enkele grote – namen, is het nog wachten tot 18 juli.

Enkele ronkende namen uit de lijst: Len Faki, Sam Paganini, Âme, Anfisa Letyago, Mr.G live, Ida Engberg en Fideles. Daarnaast werden eerder ook al toppers als Keinemusik (&ME b2b Rampa b2b Adam Port), Pan-Pot, Monolink, Fjaak, Damian Lazarus, Stavroz, Recondite en Mind Against aangekondigd. De volledige line-up zal op 18 juli worden voorgesteld.

Enkele van de absolute toppers dit jaar zijn 

Len Faki, Sam Paganini, ÂME, Anfisa Letyago, 

Mr.G live, Ida Engberg en Fideles 

Voodoo Village zal voor het eerst dit jaar doorgaan over twee dagen en het festival zal niet minder dan zes stages huisvesten; elk met een eigen sfeer en muziekstijl. Het festivalterrein wordt ook uitgebreid, waardoor er plaats komt voor de nieuwe Techno stage. Deze zal worden gehost door de befaamde Gentse Kompass Club. Verspreid over het weekend programmeert de club er namen als Len Faki, Pan-Pot, Sam Paganini, Fjaak, Anfisa Letyago, Clara Cuvé en Ida Engberg

Een ander nieuwigheidje is de Dome stage die op zaterdag in de bekwame handen wordt gegeven van radio-DJ Bibi Seck. Zij speelde vorig jaar op Voodoo Village en mag dit jaar al meteen haar eigen stage invullen. Op zaterdag zal de Dome dus worden omgedoopt tot Disco Seck en niemand minder dan Mr. G zal er een live set spelen.

Een van de populairste Voodoo Village stages – de ietwat verdoken bos-stage – wordt dan weer, net als vorig jaar, gehost door het internationaal gerenommeerde The Gardens of Babylon, die van de mysterieuze site met namen als Monolink, Damian Lazarus en Stavroz een magische plek zullen maken op zondag.

Tickets voor Voodoo Village, shuttles, arrangementen en restaurant zijn beschikbaar via ​​voodoovillage.be 

Dagtickets vanaf 64 euro, weekendtickets vanaf 104 euro.

Shuttleboot (Brussel – Humbeek) à 29 euro pp (excl. drank, maar inclusief terugreis per bus)

Shuttlebus 19 tot 25 euro (afhankelijk van de bestemming)

Voodoo Village 2022

Warandestraat 100, 1851 Grimbergen

Zaterdag 10 september van 12 tot 01u

Zondag 11 september van 12 tot 24u

Tickets: https://www.voodoovillage.be/

 

VOODOO Village

[UITGELICHTE ARTIESTEN]

Keinemusik (&ME b2b Rampa b2b Adam Port)

De drie artiesten spelen voor het eerst samen op een Belgisch festival als Keinemusik. Hun set zal niet minder dan 4 uur duren en zal zich op zaterdag in het Voodoo Village bos afspelen. 

Monolink 

Live elektronische muziek van het Berlijnse supertalent Steffen Linck. 

Len Faki

Deze Turks-Duitse producer en labeleigenaar is een van de meest opvallende en meest gevraagde artiesten in de techno scene.

Anfisa Letyago

Deze nog jonge, erg getalenteerde en zo mogelijk nog charmantere Italiaanse is goed op weg om een van de absolute wereldsterren in de elektronische muziekindustrie te worden.

Mr.G live 

Mr. G draait al zo’n 2 decennia mee en is wellicht de meest onderschatte artiest van zijn generatie. Echte muziekfans waarderen hem gelukkig wel. Zijn bijdrage aan de elektronische dansmuziek valt dan weer niet te onderschatten.

[BELGISCHE TOPPERS] 

Stavroz 

Het best bewaarde geheim van de Belgische muziekindustrie…

Bibi Seck

Bibi Seck is radio-DJ bij de openbare omroep en speelde vorig jaar voor het eerst op Voodoo Village. Dit jaar mag ze zelfs op zaterdag een stage hosten, die voor de gelegenheid zal worden omgedoopt tot Disco Seck. 

Nico Morano

Zal voor de vijfde opeenvolgende editie spelen op Voodoo Village. Voor Nico is dit zowat een thuismatch geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial