Op Bevrijdingsdag was ik helemaal klaar voor mijn eerste festival van seizoen 2023, het Amsterdams Verbond in het Olympisch Stadion. Na een flinke lunch en wat drankjes met mijn vrienden vertrokken we vol enthousiasme naar Amsterdam. We konden niet wachten!

Na regen komt dansen in de zon. De weersvoorspellingen waren niet geweldig, dus we checken wel honderd keer Buienradar op onze telefoons voordat we vertrokken. We lieten ons niet ontmoedigen en namen shotjes vooraf in een lokale bar nabij het stadion. Het voelde als een soort pré-party en even later stopte de regen en begon de zon te schijnen. We gingen naar binnen en alles was perfect georganiseerd. Ondanks dat het festival volledig was uitverkocht en er geen kaartjes meer werden aangeboden op TicketSwap, was het niet te druk. We hoefden nooit lang te wachten op onze drankjes en konden gemakkelijk van de ene naar de andere stage lopen.

Het Amsterdams Verbond

Flexen met Ronnie tot techno in je smoel op bevrijdingsdag

Het Amsterdams Verbond is een terugkerend festival – op bevrijdingsdag – in de hoofdstad die bekendstaat om de geweldige sfeer en de diverse line-up van elektronische muziek, zoals house, techno, hiphop en disco. Ronnie Flex stond op de line-up, maar ook Invictum en Benny Rodrigues. Het festival vindt plaats in het Olympisch Stadion en heeft zes podia verspreid over het terrein. Het Amsterdams Verbond staat erom bekend dat het een goede mix heeft van gevestigde namen en opkomende talenten uit de elektronische muziekscene, wat voor een unieke en energieke sfeer zorgt.

'HETMOKUMS PARADIJS HET MOKUMS P AMSTERDAMS VERBOND'

Conclusie: Het Amsterdams Verbond overtrof de verwachtingen

Alleen maar mooie mensen in het Olympisch Stadion. Er waren dit jaar wederom in totaal zes stages, zowel binnen als buiten het stadion. De muziek was fantastisch en er was voor iets voor elk wat wils. De zon scheen nog volop en we genoten volop van de sfeer. Ik zou Het Amsterdams Verbond zeker aanraden om te bezoeken. Het overtrof mijn verwachtingen en het festivalseizoen kan voor mij niet beter beginnen. Ik kijk uit naar volgend jaar!