Welcome To The Future Festival: na regen komt zon!

Welcome To The Future Festival Lovers Het feestje van Iris Vlog Report Review 2019 Twiske (5)

Afgelopen weekend vond het Welcome To The Future festival plaats in het Twiske (een natuurgebied net boven Amsterdam). Er was van te voren onweer voorspelt en daarom probeerde ook veel mensen hun kaartje te verkopen. Helaas voor die mensen, hebben zij een enorm vet festival gemist.

Welcome To The Future Festival Lovers Het feestje van Iris Vlog Report Review 2019 Twiske (5)

Regen?

Van te voren werd er aangegeven dat er voor zaterdag 22 Juli 2019 onweer was voorspelt, de dag waarop Welcome To The Future festival plaatsvond. Helaas is regen voor vele festivalgangers een afknapper. Er werden enorm veel kaartjes verkocht op Ticketswap, maar ook veel kaarten gezocht. Welcome To The Future is namelijk niet zomaar een festival. Op de dag zelf bleek het uiteindelijk maar tot 17.00 uur te regenen en dat betekende dus dat de festivalgangers die wel waren gekomen de laatste 7 uur nog droog zouden kunnen dansen! Door de regen ben ik zelf wat later vertrokken naar het Twiske en maakte daarom net nog het laatste buitje mee. Tegen iedereens verwachtingen in begon de zon daarna opeens keihard te schijnen! Het was heerlijk weer en zo’n 22 graden. Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik naar het festival ben gegaan.

Welcome To The Future Festival Lovers Het feestje van Iris Vlog Report Review 2019 Twiske (5)

Welcome To The Future Festival

Het lijkt me sterk dat je Welcome To The Future niet kent, maar voor alle onwetende, zal ik het nog even uitleggen. Welcome To The Future (ook bekend als WTTF) wordt georganiseerd door een van de grootste namen in Nederland: ID&T. Onder de naam van deze festivalorganisatie vallen de grootste en de beste festivals die hier in Nederland gegeven worden, denk aan Mysteryland of Amsterdam Open Air. Het festival wordt gehouden in het Twiske, wat op fietsafstand ligt van Amsterdam. Welcome To The Future heeft altijd een super originele mainstage, die vooral in de nacht goed tot zijn recht komt met lasers en andere verlichting. Het publiek was een mengeling van jong en oud. Het enige minpuntje was dat het Twiske met Ubers en Taxi’s niet heel goed te bereiken was, want je moest 30 minuten lopen voordat je in de auto kon stappen..

Welcome To The Future Festival Lovers Het feestje van Iris Vlog Report Review 2019 Twiske (5)

Muziek

De techno die gedraaid werd op Welcome To The Future festival 2019 was echt geweldig. Je had verschillende stages met ieder een eigen stijl techno. Er was keiharde techno, maar ook veel swingende techno, tech-house of juist hele funky of mellow techno. Elke soort techno-liefhebber kon het hier naar zijn zin hebben. Er waren heel wat stages overdekt, met tent of overkapping. De mainstage was in de open lucht, dat moest ook wel met zo’n mooie en grote stage. De mainstage was in de vorm van een hartje, die er vooral in de avond erg betoverend uitzag met lichtjes en lasers. Op WTTF kon je dj’s vinden zoals: Sam Paganini, Sven Väth, Chris Liebing, Dax J, FJAAK, Bart Skils en Lövestad.

Welcome To The Future Festival Lovers Het feestje van Iris Vlog Report Review 2019 Twiske (5)

Eten & Drinken

Ondanks het feit dat mijn vrienden een patatje voor me hebben gekocht, zag ik dat er veel keuze in eten was. Je had op verschillende plaatsen op het festival plekken waar je eten kon halen, terwijl het terrein niet eens zo heel groot was. Als je honger had, hoefde je dus nooit ver te lopen. Ook was er veel keuze in drinken. Ik hou er altijd van als festivals Jillz aanbieden, want naast dure mixdrankjes is er anders niet veel keuze voor iemand die geen geen wijn en bier lust. Ook waren er cocktails te koop en had je zelfs bars waar je je waterflesje kon laten vullen met koud water, gratis!

Vlog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial