Welcome to the Future Festival 2017 is volledig uitverkocht. Ah nee toch! Yep, jammerdebammer maar scroll je gelijk door naar onderen dan heb ik ook goed nieuws voor je. Maar eerst dit: ‘Het vrolijke futuristische festival bij het Twiske dichtbij Amsterdam is het groenste festival dat Nederland kent. Met biologisch eten, Green Clean Teams en gratis tapwater voor iedereen, hoort het zelfs bij de 10 groenste festival ter wereld. Daar willen we meer van weten.’

 

Welcome to the Future Festival 2017 wordt gehouden op 22 juli 2017 van 12:00 uur tot 00:00 uur met een Afterparty in de Warehouse Elementenstraat vanaf 23:00 uur!

Welcome to the Future Festival Line Up

Het Welcome to the Future Festival 2017 heeft acht coooole area’s waar iedereen zijn lol op kan. Van rauwe techno tot jolige jazzy tunes. Om je een idee te geven wat WTTF festival je allemaal te bieden heeft, (sorry dat is natuurlijk vet lullig want tja het is ale helemaal uitverkocht) volgt hier een voorbeeldig overzichtje:

Main

De Sluwe Vos is er sinds het begin bij en heeft misschien stiekem zijn carrière wel deels te danken aan het Welcome to the Future Festival. Dat is pas sluw. Hij heet trouwens Robbert Vosmeijer in het eggie. Dan is er nog Ferro, Olivier Weiter, Set Troxler, Loco Dice en Kölsch.

Techno

Er is ook een techno area met niemand minder dan Chris Liebing. Onze Noord-Hollandse stunning Mirella Kroes is er ook.

House

Dit heeft weinig uitleg nodig toch? Op het House stage vinden we onder andere Damian Lazarus, Noir en Wouter S.

Circus

In de circustent staan onder meer Paco, Luuk van Dijk, Claptone en Dialoque. Het is hier werkelijk een circus aan melodieën en stijlen. Van punk tot jazz, van house tot saus.

Amsterdam

Daniel Sanchez zegt dat je wat? Tom Trago blends house met boogie, funk en disco. Voetjes van de vloer. Melon draait al 20 jaar mee en is een Amsterdammer in hart en nieren. Hij verzekert je dan ook:’What happens in Amsterdam, stays in Amsterdam.’ En dat is rete fijn nieuws. Laten we hopen dat dat ook opgaat voor Mysteryland.

Basement

De kelder brengt vloer voor rauwe underground. Hier laten onder andere Artefakt, Audion en Monoloc hun kunsten horen. Tim van Paradijs brengt extreem gevarieerde underground techno onder de naam Invite. Zeer inviterend inderdaad!

Garden

In de tuin vind je elektronische muziek geïnspireerd op ‘80 beats en geluiden. Held Wesley Robert komt. Zijn motto is: ‘Home is where the house is!’ Dan is er ook Ross from Friends. Nee niet Ross Geller van de serie Friends maar Ross from Friends. Grappig en een tikkie vreemd? Yep en dat is nou net de bedoeling.

Forest

The Forest Stage is een podium voor artiesten die niet in een kooitje passen. DJ’s die niet te classificeren zijn in een thema noch stijl. Bijvoorbeeld Anonym en Albino. Olav Stuut creëert muziek die volledig over alle lijntje heen schuift.

Goed nieuws!

De Afterparty van Welcome to the Future festival is in Warehouse Elementenstraat vanaf 23:00 uur en ja is het echt waar alsjeblieft zeg het me dan nu direct, ja! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor maar €24,50 en die zijn het zeker weten dubbel en dwars waard. Dus bestel ze snel HIER.

Heel veel plezier in de toekomst en misschien, heel misschien kom je mij nog wel tegen 😉

X Elke

Welcome to the Future Festival | Festivallovers

Welcome to the Future Festival 2017 | FestivalLovers