Welcome To The Future Indoor – Indoor festival vibe

Welcome to the future indoor

Zo warm en vrolijk zomerfestivals zijn, zo rauw en donker luiden we de herfst en winterfestivals in. Een ietwat andere sfeer maar passend bij de seizoenen is ook dit optimaal genieten. Voor mij dus ook letterlijk een feestje om voor FestivalLovers aanwezig te mogen zijn bij Welcome To The Future indoor!

Welcome To The Future Indoor vs. Outdoor

Festivals staan voor mij in het teken van vrijheid blijheid, allerlei vormen van liefde, vriendschap, warmte en vooral heel veel dansjes.
Afgelopen zomer was episch! Alle vormen van bovenstaande heb ik meegemaakt op de meest mooie festivals genietend van de alles wat een festival omvat.
Stiekem heb ik dan ook wel een traantje gelaten bij de laatste zonnestralen en het besef dat LIEF festival de afsluiter van het zomerseizoen voor mij was.

Welcome To The Future Outdoor was één van de fijnste feestjes dit jaar. Met een heerlijke line-up, goede aankleding en een sfeer waar je u tegen zegt.
De verwachting voor indoor lag dan ook hoog.

Welcome tot he future indoor was zoals voorgaande jaren wederom in The Warehouse. Dit is een fijne rauwe industriële locatie in Amsterdam west. Goed bereikbaar met het OV als met eigen vervoer.

Welcome to the future indoor

Sfeervolle rauwe techno en muzikale house

Vanaf het eerste moment dat je binnenloopt weet je dat je hier goed zit voor een portie rauwe techno en muzikale house. Het sfeertje is industrieel, maar met een festival vibe. De techno stage is donker, dansen tussen de industriële pilaren en niets meer dan de gekleurde lichten bouncend op de muziek. Geen aankleding hier nodig om deze sfeer neer te zetten! Zeker niet met Mirella Kroes die hier direct goed start. Knallende beats en een flinke portie energie bezorgt deze dame. Ze is actief, vrolijk en verzonken in haar eigen element, een genot om naar te kijken. 

Ondertussen draait LÖvestad hun funky grooves in de House zaal. Een vrolijke zaal wat aangekleed met plantjes, en voornamelijk rood licht, wat de sfeer heel warm maakt. Hier heerst het echte zomerse festival gevoel, wat gedurende de hele dag in stand wordt gehouden door de fijne tech-house van de fijne dj’s. Benny Rodrigues versterkt mijn fijne gevoel, die altijd een plezier is om naar te kijken, en vooral te horen door zijn energieke warme sounds. Hij geeft mij altijd het gevoel van ‘instant happiness’.

Welcome to the future indoor

(Aan)kleding

Na ondertussen vele danspasjes gezet te hebben, is het tijd om even te chillen in de met vele planten en bankjes aangeklede lounge. Super leuk dat deze planten gedoneerd zijn, en dat je aan het einde van het feest een aandenken mee mag nemen!
Adopt a plant is in mijn ogen een duurzaam succes. 

Ook voor de lekkere trek zit je niet verlegen, er is een leuk aangeklede foodcourt. Hier kun je terecht kan voor een smoothie of een warme hap.

Tussen de ruimtes in is het op een bepaald ogenblik een drukte van jewelste. Men wisselt van zalen en nu pas zie je de grote diversiteit in het publiek. Van oud tot jonger, van hipster tot wat alternatiever. De gekleurde glitter WTTF outdoor pakjes zijn ingeruild tot voornamelijk zwarte sexy outfits. De tussenruimte is aangekleed met allerlei gekleurde lampionnen wat een vrolijk effect geeft als je in de soms toch lange rijen voor de wc staat te wachten. Maar de sexy beats uit de Salon en de House stage maken dit weer goed.

festival outfit

Één met de muziek

Maar… uiteindelijk mijn favoriet, The basement… een verstopte kleine ruimte. Deze betreedt je door rode gordijnen aan de kant te schuiven en binnen te treden op het eerste gezicht rustgevende woonkamer met banken en een lekkere zitruimte. Echter zijn de sounds hier alles behalve rustgevend.
Cynthia Spiering, Robin Kampschoer en Tahko knallen hier kneiterharde rauw techno de ruimte in. Het is donker, rauw en door de rook wordt er een mistige duistere sfeer gecreëerd. Hier kan je alleen maar snoeihard op gaan! Door mijn ‘glow in the dark’ armbandje, die overal uitgedeeld worden kan je zien waar je danst, maar niets meer dan dat, en juist dat maakt het zo lekker. Één met de muziek, welke in mijn ogen vuurwerk was.

Zo wil ik dit verslag ook afsluiten, voor mij was dit eerste indoor festival van dit jaar vuurwerk! Met een intieme niet al te overheersende aankleding, sexy tot kneiterharde beats, upcoming en well known artists zeg ik volmondig JA tegen de toekomst van WTTF Indoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial