De winter doorkomen zonder festivals

winter festival

Tijdens de wintermaanden is het aantal buitenfestivals in Nederland en België enigszins beperkt, waardoor het voor festivalliefhebbers een zware tijd kan zijn. Hoe kom je immers de winter door zonder buitenfestivals? In dit artikel beschrijven we een aantal mogelijkheden om toch alvast in de festivalsfeer te komen voor het komend voorjaar, als de zon weer schijnt en de temperatuur stijgt. Daarbij kun je natuurlijk altijd naar een overdekt festival gaan, of bijvoorbeeld tickets voor een concert van je favoriete artiest kopen. Hoewel het aantal buitenfestivals beperkt is, zijn er ook in de winter genoeg overdekte festivals om te bezoeken voor een festivalliefhebber!

Bekijk aftermovies van festival uit het afgelopen jaar

Door de drukke festivalagenda heb je wellicht nog geen tijd gehad om de aftermovies van de festivals uit het afgelopen festivalseizoen terug te kijken. De wintermaanden vormen een mooie periode om de aftermovies erbij te pakken en nog een keer na te genieten van de prachtige festivals die je bezocht hebt. Het leukst is het kijken van aftermovies als je hier ook je vrienden voor uitnodigt. Haal herinneringen op van de festivals, geniet nog een keer van de muziek die op een festival gedraaid werd, probeer elkaar op de beelden te herkennen, enzovoorts.

Tip: kijk ook nog eens naar de foto’s die bij festivals gemaakt zijn! Vaak delen fotografen een link naar hun foto’s op de pagina’s van evenementen op sociale media.

Lees alvast recensies over festivals die je wilt bezoeken

Niet alleen zijn de aftermovies leuk om nog eens terug te kijken op de evenementen die je bezocht hebt, ook kunnen ze een sfeerindicatie geven van de festivals die je komende zomer wilt gaan bezoeken. Past de sfeer op een aftermovie bij de sfeer die je zelf gewend bent? Lijkt het publiek aan te sluiten bij het publiek op festivals die je afgelopen jaren bezocht hebt? Enzovoorts. De aftermovies geven je vaak een goed beeld van een festival.

Naast de mogelijkheid om aan de hand van een aftermovie te kijken of een festival bij je past, kun je ook alvast recensies op onze website lezen. Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers op Festivallovers.nl? Er is niets betrouwbaarder dan de ervaring van andere festivalbezoekers!

winter festival
Dj set klaar voor het begin!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial