Wish Outdoor – The Start of a New Adventure

Wish Festival

Inmiddels is het woensdag avond en ben ik nog steeds aan het nagenieten van afgelopen weekend. Afgelopen weekend mocht ik namelijk voor Festivallovers het hele weekend, ja je leest het goed;), het hele weekend feesten en vooral genieten op Wish Outdoor Festival!

Het Festival Wish

Wish Outdoor is een festival wat al heel wat jaren georganiseerd wordt in Beek & Donk. Een Brabants plaatsje in de buurt van Eindhoven. Normaal gesproken vindt het festival het eerste weekend van juli plaats en is het (bijna) altijd heerlijk weer. De mainstage is hardstyle maar op alle andere tientallen stages zijn verschillende muziekstijlen te vinden.

Ondanks dat het festival dit jaar in juli niet door kon gaan is de organisatie van Wish toch op zoek gegaan naar een oplossing, dit werd ‘Wish the start of a new Adventure’. Dit festival is ingericht op de coronamaatregelen, maximaal 10.000 bezoekers, iedereen moest zijn corona check app laten zien en omdat het in oktober was, stonden er drie mega grote tenten. Iets intiemer dan normaal, maar zeker niet minder leuk of gezellig.

Wish Wish Festival

Zaterdag Wish

Zaterdag stond in het teken van hardstyle muziek. Zelf heb ik in mijn tienerjaren redelijk wat hardstyle feestjes bezocht maar is mijn laatste feestje inmiddels een tijd geleden. Toen we binnen kwamen wist ik ook weer precies waarom ik wél van de hardstyle feestjes ben, er hing zo’n lekkere sfeer op het hele terrein. Iedereen stond met een smile op z’n gezicht en was blij dat dit weer gewoon mogelijk is, lekker uit je plaat gaan tussen 10.000 andere gelijkgestemde festivalgangers.

Naast dat we super snel binnen waren en alles vlekkeloos verliep, stond alles super goed aangegeven. We konden meteen en snel muntjes halen en binnen 10 minuutjes stonden we met een drankje in het zonnetje. Overal op het terrein stond groot de timetable zodat je precies kon zien, wanneer je waar wilde zijn. Wat ik ook altijd een super groot pluspunt vind, is dat ze veel aanbod qua drankjes hadden op Wish. Naast de normale biertjes, wijntjes, mixdrankjes en tequilabiertjes verkochten ze ook Steltz, een drankje met alcohol, lekker fris en weinig calorieën.

Wish Outdoor Festival

Artiesten

Allereerst gingen wij naar ‘the machine’ waar van 16:00 tot 17:00 uur Uncaged stond te draaien. Al aan het begin van de middag zat de sfeer er goed in en ging ook de hele zaal volledig los. Geweldig dat we dit weer gewoon mee mogen maken! Daarna zijn we naar de Tipsy Pub gegaan, een tent waar je het gevoel had, alsof je ergens in Oostenrijk recht van de piste af kwam. Hier stond Zany, mijn oude jeugdheld zijn oude plaatjes te draaien. Wat erg leuk was om te zien, was dat Zany er zo veel plezier in had dat hij weer mocht optreden dat hij het podium niet wilde verlaten. Hij bleef lekker staan toen Dansado & de Feestmeester kwamen optreden. Ook zij maakte er écht weer een heerlijk feestje van!

Zondag Wish

En toen was het ineens zondag, de dag die voor mij al vanaf dat de line-up bekend was, bovenaan mijn favorietenlijstje stond deze nazomer. Met een klein katertje stond ik op en pakte ik een blikje gin-tonic uit de koelkast, op naar de zondag van Wish. Vandaag waren mijn broertje, zijn vriendinnetje en mijn vriendin de gelukkige om mee te gaan. Wederom was het heerlijk weer en scheen de zon volop:)!

We hadden besloten om lekker op tijd aan te rijden want om 15:00 uur kwam La Fuente draaien op de mainstage, die wilde we niet missen. Toen we stipt om 15:00 uur aankwamen op de main stond het ook meteen helemaal van voor tot achter vol met feestende festivallovers. Hierna hebben we Antoon, Kris Kross, Mart Hoogkamer, Lucas & Steve allemaal een heerlijke set zien en horen draaien. De afsluiters waren Dansado & de Feestmeester die zichzelf ‘The Wish Allstars’ noemde. Wij hebben wederom genoten van de sfeer, de mensen en de geweldige artiesten op Wish.

Wish La Fuente

Al met al een top feestje!

Al met al was Wish, The Start of a New Adventure een mega groot succes. Een bijzonder compliment wil ik ook écht nog even geven aan de lichtshows want die waren écht amazing in de grote tenten. Verder was er voldoende aanbod qua eten en drinken en stonden nergens lange rijen.

Hieronder heb ik ook nog een vlog gepost waarin ik jullie het hele weekend mee heb genomen en alles wat hierboven te lezen is. Wil jij op de hoogte blijven van mijn festival agenda? Volg me dan ook even op Instagram @elisegrimbergen.

Onze Festivallovers waren ook aanwezig op vorige edities van Wish. Hierbij ook nog een linkje naar het report van 2018  en die van 2019.

Organisatie van Wish, bedankt voor het geweldige weekend en tot volgend jaar!

XOXO Elise

Foto’s Hank Kooijmans

Een reactie op “Wish Outdoor – The Start of a New Adventure

  1. Pingback: WiSH OUTDOOR: A WEEKEND ADVENTURE AWAITS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial