WTTF indoor 2018 – Wild Tof Top Feest

Het was alweer even geleden dat ik mijn dansmoves had toegepast op een WTTF feestje. Ik gok zelfs ergens in de zomer van 2010. Werd dus weer hoog tijd! Dit keer de binnenvariant. Die had ik nog niet eerder meegepakt. Dus 24 november was het zover: WTTF Indoor in Warehouse.

Voorpret

Thuis begon de voorpret al. What the fuck (WTF, toepasselijk) gaan we aandoen? Een berg kleding op de vloer en een lege kledingkast verder, werd het uiteindelijk toch dat ene jumpsuit die ik als eerste uit de kast trok. Shit. Waarom gaat dit altijd zo? Ik vertrek dus – zoals met elk feestje – halsoverkop mijn huis uit. Hup met de partyanimals richting Amsterdam.

Praktische shit

Rond 16 uur komen we aan. Lekker op tijd. Ik vind die dayfestivals perfect. Lekker overdag feesten en ook nog enigszins op tijd weer in je nest kunnen liggen. Ik herhaal: kunnen liggen. Parkeren was top geregeld. Plek genoeg en lekker op loopafstand van Warehouse. Binnen 10 minuten stonden we binnen. Geen rijen voor de deur. Top geregeld! Binnen is het gelijk gezellig druk. De grote kluisjes blijken al uitverkocht. Kak. Minpuntje. Maar goed, we houden niet van zeiken en komen om te feesten. Dus munten kopen en gaan met die banaan.

MAIN stage – keihard stampen

We beginnen de dag bij Main stage. Maar na 5 minuten zijn we alweer gevlogen. Onze longen knallen bijna ons lijf uit, zo hard gaat het hier. Hier komen we later wel weer terug. En zo gezegd, zo gedaan. Op de Main stage draaiden o.a. Pig & Dan, Luigi Madonna, Cari Lekebusch. En WTTF saved the best for last: Charlotte de Witte!

Circus stage – lekkere muziek

Na 5 minuten Main, verkasten we naar het Circus. Op dat moment draaide Wouter S. Fijne sfeer, lekkere muziek en leuke mensen. Wij zijn blij! We dansen hier een paar uur en wachten tot onze held Benny Rodrigues achter de draaitafel gaat staan. We zijn niet de enige die deze stage het leukst vinden. Het staat hier bommetje vol. Mathias Kaden sluit hier de dag af met zijn set!

Salon stage – relaxte vibe

Stoom afblazen doen we in de Salon. Even afkoelen qua warmte maar ook even lekker chille muziek. Het ademt hier relaxtheid, fijne mensen en lekkere muziek. Hier bleven we dan ook lang dansen. Tracey B2B Darling en Ici Sans Merci draaien terwijl we hier zijn.

Leuke gappies en lekkere happies

Het publiek tijdens WTTF Indoor was top. Leuke mensen, blije gezichten en constant lol. En zo heurt het ook op een leuk feestje! Naast leuke gappies waren er ook lekkere happies. Buiten was een gezellige eetcorner ingericht met heaters waar je een broodje hotdog, sateetje, frietje of iets vega’s (ja die zijn hier ook) kunt weghappen. Terwijl ik mijn broodje hotdog nuttig, krijg ik de vraag of ik Lisa ben. Nee, niet dat ik weet. Ik schijn er wel op te lijken. Want ik krijg de vraag later op de dag nog een paar keer. Toch wel benieuwd naar die look-a-like-Lisa van mij. Misschien zien we haar volgend jaar… Wij zijn er dan in ieder geval weer bij!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial