De aftrap van het festivalseizoen. REBiRTH Festival 2023! Een weekend vol gezelligheid, muziek, de allerbeste artiesten en sfeervolle lichten. Voor mij was het de eerste keer REBiRTH en ik kan jullie vertellen: het was zeker niet de laatste keer! 

REBiRTH Festival zondag

De zondag was de laatste dag van REBiRTH Festival 2023. Helaas was het weer wat minder dan de afgelopen dagen, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Wat mij gelijk opviel is dat het festival enorm goed geregeld was. Parking, munten, kluisjes, genoeg toiletten. Alles was tot in de puntjes geregeld en daarover hadden we niks te klagen. Ik kwam rond 15.00 uur aan bij het festival en het festival was al lekker op gang. Er stond een niet-al-te-lange rij bij de ticketscan, dus we konden snel gaan feesten. 

Line-up

De line-up van REBiRTH was alles behalve matig. Van Partyraiser tot aan Qmusic Foute Party. Warface draaide wat geweldige solo’s en combinaties op de Main Stage. Hier stonden onder andere E-Force, Rooler, Deadly Guns en Killshot; 100% beuken dus! Andere grote namen die op het festival stonden waren Miss K8, Angerfist, MANDY, Spitnoise, Digital Punk en Myth. De line-up was dus gevarieerd en breed. De grote vraag was de hele dag: waar gaan we nu heen? De keuze was reuze, wat een dikke line-up!

Op REBiRTH Festival 2023 waren in totaal 7 stages, waarvan 5 overdekt en 2 in de buitenlucht. De sfeer zat er bij elke stage goed in en gelukkig was het de hele dag droog. De lichten waren geweldig en de muziek knalde heerlijk door de speakers. 

Er waren verschillende eetgelegenheden aanwezig op het festival. Van een loempia tot aan een wrap met kip. Er was voldoende om uit te kiezen. Barren om drinken te halen waren voldoende aanwezig, zowel in de binnen tenten als buiten op het festivalterrein. Dus even een drankje halen en tegelijkertijd beuken: Geen probleem! Na het eten zijn we nog even los gegaan op Partyraiser. Die stelt natuurlijk nooit teleur! 

Tot volgend jaar bij REBiRTH 2024!

Benieuwd hoe REBiRTH Festival op zaterdag was? Lees dan Nichal zijn report hier!